Nu ook je afbeelding of logo op gekleurde kleding

Gepubliceerd op 17 augustus 2022 om 18:17

We kunnen nu ook afbeeldingen, logo's etc. drukken op donkere kleding. Met onze nieuwe DTF printer kunnen we wit achter de afbeelding of logo printen, waardoor we nagenoeg elke afbeelding op nagenoeg elke stof kunnen drukken. Zelfs op zwarte kleding!

 

Naast kleding bedrukken met sublimatietechniek, bieden we nu ook de mogelijkheid om afbeeldingen, logo's etc. te drukken op gekleurde kleding. Hoewel sublimatie voor een prachtig en duurzaam resultaat zorgt, heeft deze techniek een groot nadeel. Doordat de inkten transparant zijn, kan dit alleen op witte of heel lichte kleding worden gebruikt.

 

Sinds kort hebben we ook een grote DTF printer aan ons machinepark toegevoegd. Doordat deze ook wit kan printen, kunnen we nu dus ook afbeeldingen op gekleurde en zelfs zwarte kleding drukken. Na een uitgebreide testperiode zijn we zeer te spreken over de duurzaamheid en kleurechtheid van deze techniek. Ook het feit dat de opdruk perfect met de kleding kan meerekken, zonder te breken, stemde ons erg vrolijk.

 

We zijn nu zo ver dat we het hele proces gereed voor productie hebben. We kunnen nu dus kleding per stuk of in oplage voor je bedrukken op nagenoeg elke textielondergrond en elke kleur kleding. En dat tot een maximaal formaat van maar liefst 29 x 37 cm.

 

Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.