Hallo!

Leuk dat je even hier komt kijken 🙂 

 

laten we beginnen met een kleine sprong in het verleden. We zijn begonnen als studio voor grafische vormgeving en we verzorgen al sinds 2009 drukwerk voor bedrijven en instellingen door heel Nederland. Deze heeft de pakkende naam 1A | Studio Print Press

Steeds vaker vragen klanten ons naar relatiegeschenken en aanverwante artikelen. Dat heeft ons in februari 2021 doen besluiten om hiervoor een aparte bedrijfstak op te richten, 1A | Subligifts.nl. Om ook op de lange termijn recht van bestaan te houden, hebben we besloten om onze producten niet alleen aan bedrijven aan te bieden, maar ook aan de consument.

Mijn vrouw heeft een creatief oog voor de leukste relatiegeschenken, cadeaus, gadgets en andere leuke hebbedingtjes. Die vind je dus allemaal op onze site!

 

 

 

Ze is vol enthousiasme en pakt de dingen graag goed aan. Vandaar dat we ook voor deze producten een uitgebreid machinepark met de nieuwste apparatuur hebben staan.

We staan voor 100% kwalitatief goede artikelen en streven altijd naar 100% klanttevredenheid. "We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen", om maar eens een open deur in te trappen.

 

Heb je vragen, stel ze dan gerust. We staan je graag te woord.

 

Veel plezier in onze webshop!


Zoals de bedrijfsnaam al zegt, specialiseren we ons in drukken met de sublimatie-techniek. 

Dat houdt in dat de inkt onder hoge druk en temperatuur in een speciale coating wordt ingesloten. Dat maakt onze producten uiterst duurzaam en slijtvast.

 

Veel snuffel-plezier in onze webshop!

 

We beschikken over de modernste apparatuur, om ervoor zorg te dragen dat we uitsluitend kwalitatief goede producten afleveren.

Zou maken we gebruik van een grote, professionele Sawgrass sublimatie-printer. Deze zorgt er voor dat kleuren er precies zo uitkomen als we ze erin stoppen. Erg belangrijk, vinden wij!

 

Sinds kort hebben we ook een grote Epson DTF printer. Hiermee kunnen we ook gekleurde kleding en andere textiel dekkend bedrukken tot een formaat van maar liefst 29x37 cm!

Daarnaast gebruiken we state-of-the-art volautomatische vlakbed-pers voor vlakke producten zoals foto's op aluminum of leisteen en kleding. Voor mokken, glazen en pullen hebben we diverse speciale mokken-persen en voor alle andere 3D objecten en grotere oplagen maken we gebruik van een grote FreeSub sublimatie-vacuüm-oven.