Kleurverschillen

Door verschillen in de coating op producten, kunnen er afwijkingen ontstaan in de kleurintensiteit op het product.
Afbeeldingen kunnen hierdoor iets donkerder of lichter uitvallen. 

Ook lichte verschillen in afmeting per product kunnen voorkomen.

Dit is inherent aan de productiemethoden en/of verschillen in batch bij onze toeleveranciers.

Dit zijn geen redenen voor afkeur of retournering.

 

Retourneren

 

Je bestelde artikel is beschadigd ontvangen

We doen ons uiterste best om je kwalitatief perfecte producten te leveren. Helaas hebben we daarbij het vervoer niet in eigen hand. Het kan dus incidenteel voorkomen dat, ondanks dat we alle zendingen zeer zorgvuldig verpakken, het product tijdens transport is beschadigd. Geen zorgen, want dan sturen we uiteraard jouw bestelling volledig kosteloos nogmaals op. Wel is hiervoor het volgende verplicht:

 • Maak een foto van de (beschadigde) verpakking
 • Maak een foto van het beschadigde product
 • Stuur deze foto's dan via het onderstaande, volledig ingevulde formulier aan ons op. Wil meer dan 5 foto's sturen, dan kan dit per mail of WhatsApp.

Enerzijds dient dit als doel, om te kunnen zien wat er mis is gegaan tijdens het verpakken en/of tijdens de verzending. Anderzijds kunnen we zo de vervoerder eventueel aansprakelijk stellen voor de schade.

Alvast bedankt voor jouw hulp hierin.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om een bestelling met standaard artikelen tot 14 dagen na ontvangst van deze bestelling zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je artikel(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dien je het artikel met alle geleverde toebehoren in de originele staat en - indien redelijkerwijs mogelijk - originele verpakking aan 1A | Subligifts.nl te retourneren. Voorafgaand aan een retourzending dien je contact met ons op te nemen door middel van het onderstaande formulier.

Indien je artikel in aanmerking komt voor retourzending zullen we het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending terugstorten, mits de retourzending:

 • Goed verpakt is, indien mogelijk in de originele verpakking
 • In goede staat door ons is ontvangen.

Retourneren van gepersonaliseerde artikelen

Door 1A | Subligifts geleverde artikelen, die duidelijk individueel voor jou zijn vervaardigd, bijvoorbeeld door middel van een persoonlijke foto, tekst, logo, etc., zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

In geval van beschadiging of fouten in de levering kun je uiteraard wél gebruik maken van het recht op retournering. Wij zullen je bestelling dan na ontvangst van de hierboven genoemde foto's zo spoedig mogelijk opnieuw uitleveren.

 • Let op: Als je zending is verzorgd via Sendcloud (herkenbaar aan het logo in de Track & Trace emails), dien je voor retourneringen gebruik te maken van deze link.

  Retourzendingsformulier

  Indien je een artikel wil retourneren, dien je altijd gebruik te maken van het onderstaande formulier.

   


  In geval van beschadiging: